De herfst is ondertussen in volle gang en de winter is op komst. Naar buiten gaan om te trainen in de regen en gure wind is nou niet bepaald iets waar je naar uit kijkt. Gelukkig zijn er alternatieven. In het vorige bericht hadden we het over de Pure2Improve Putting Spiegel maar er is nog een mooi product van Pure2Improve om je putting skills te verbeteren. In dit artikel ga ik het hebben over de indoor putting mat, de Pure 2 Improve putting mat.

Putting mat pure2improve

Een eigen oefengreen thuis!

Met deze mat creëer je een eigen green thuis of op het werk die vele oefenmogelijkheden heeft om je putten te verbeteren. Daarnaast is het erg leuk omdat je ook thuis met je hobby aan de slag kunt gaan.

Het belangrijkste wat je met deze mat kun oefenen is je techniek. De putt techniek is zo belangrijk dat je die vaak moet herhalen om de juiste constantheid te behouden. In de winter wordt er nu eenmaal minder vaak gegolfd in verband met het weer en zijn de omstandigheden van de greens ook niet zoals in de zomer. Binnen zijn de condities altijd goed. Deze mat is echt een aanrader om je techniek op peil te houden!

Ja! Ik wil mijn putten op peil houden.

De trainingsmethodes

Er zijn verschillende punten op de mat om vanaf te putten naar de afgebeelde hole. Lukt het jou om precies uit te komen? Dan kun je naar een andere spot. Hiermee creëer je gevoel voor snelheid en oefen je dat de impact op de bal perfect is. Er zijn veel targets met verschillende lijnen naar de hole, voldoende om te oefenen! Immers is het erg uitdagend om van elk punt de bal op de hole te krijgen, maak hier een challenge voor je zelf van.

Twee verschillende lengtes

Om het juiste gevoel van snelheid te krijgen kun je korte en lange putts oefenen. De mat is er in twee lengtes. de 3 meter lange mat en de 5 meter lange mat. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt. Natuurlijk is de 5 meter mat beter aangezien je veel meer mogelijkheden hebt.

Leuk om te proberen

Wat ook erg leuk is om een challenge te houden met je golfvrienden. Wie komt er het dichtste bij het target? Maak er een wedstrijd van en verdeel een leuke prijs of beloning!

Wil jij volgend voorjaar de meester zijn op de green? Ga hier dan deze winter mee aan de slag en ga putten als een PRO!

Enthousiast geworden? Je kan de putting mat hier bestellen:

Pure 2 Improve Putting mat 3 meter

Pure2Improve Golf Putting Mat 5 meter

Bekijk hieronder de video:

Klik hier om naar het vorige bericht te gaan: De Pure2Improve putting spiegel

Heb je een idee voor een review of heb je vragen naar aanleiding van deze review? Ga naar de vraag het David pagina en ik reageer zo snel mogelijk.
Vind je dit artikel leuk of misschien niet? Reageer hieronder in de comments!

Zomer 2020Zomer 2020