Wat leuk dat je weer terecht bent gekomen op mijn website!
Regelmatig doe ik op de golfbaan leuke challenges en zet die in een video. Deze keer heb ik een DRIVABLE PAR 4 gespeeld in combinatie met een 5 holes video vlog.

De Hole

Het is hole 5 van de Oosterhoutse Golfclub, een 240 meter lange par 4 met veel bunkers. De green is lastig aanspeelbaar maar met een hoge drive is het mogelijk de bal op de green te krijgen. Lukt het mij om de bal dichtbij te krijgen? Ik heb mezelf 3 kansen gegeven. Bekijk de video!

David Luijten Golf

Om niks te missen ABONNEER op mijn YouTube kanaal. Elke week maak ik 2 video’s over golf fun, golf challenges, golf tutorials alles wat met golf te maken heeft.

DRIVABLE PAR 4

Bekijk ook mijn andere berichten en video’s:
Hoe speel ik een PAR 5
Hoe speel ik een PAR 4
Hoe speel ik een PAR 3

Veel plezier, tot de volgende! Hartelijke groet, David