Gepassioneerd golfer

Mijn naam is David Luijten, geboren in 1991 en heb een grote passie voor de golfsport. Vanaf mijn 12e levensjaar ben ik, zoals velen, geraakt door deze prachtige sport. Wat deze sport zo uniek maakt is dat je totaal op jezelf bent aangewezen. Jijzelf bent verantwoordelijk voor de slagen die je doet en het streven naar perfectie is een immens grote opgave. Prachtig!

Loopbaan

Na het afronden van mijn HAVO ben ik de wijde wereld ingetrokken en verschillende uitdagingen aangegaan. Zo heb ik de Camino naar Santiago de Compostella gelopen, ben ik duik instructeur geworden en heb ik veel van de wereld mogen zien. Deze brede kijk op de wereld heeft mij ook weer teruggebracht naar het mooie Nederland. Want alle pracht en praal die er in de wereld is, is er zeker ook in Nederland. Zo ben ik actief bezig met de golfsport en geniet ik van de prachtige banen die wij hier hebben.

Blog

Deze blog is ontstaan uit passie voor de golfsport. Met dit platvorm wil ik golfers informeren over golfbanen en golfproducten. Het doel is om frequent een review te schrijven waar u wat aan heeft. Zowel voor de ervaren golfer als de beginner.
Ik hoop dat u veel leesplezier beleefd! Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft hoor ik dat erg graag en kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Met vriendelijke golfgroet,

David Luijten